Mamma Mia

Welkom op de facebookpagina van de Nuova Fiat 500 Club Olanda, met 500% zekerheid, de gezelligste autoclub van Nederland!

Op onze Fiat 500 pagina worden leuke, geinige, relevante artikelen en foto’s geplaatst door onze leden. Via onze 500-pagina blijf je op de hoogte van alle georganiseerde 500 – evenementen. Onder het kopje evenementen kun je je hiervoor opgeven. Je kunt elkaar hier ook om advies vragen of kennis delen.

Wij zijn een gezellige en actieve club en verwachten dat ook van onze leden. Mocht je zelf bijvoorbeeld een gezellige 500-rit willen organiseren, neem dan gerust contact op met onze beheerders (stuur b.v. een pb’tje) of kijk bij bestanden voor de “ritten-richtlijn”. De beheerders zullen je de juiste ondersteuning bieden bij de organisatie. En wat is er nou leuker dan met 500 gekleurde 500’s door de mooiste 500 gebieden van Nederland, België of Duitsland te toeren?

Ben je nieuw, stel jezelf en je 500 dan voor met een leuke foto en leuk bericht! Niet verplicht maar wel zo leuk.

Er zijn ook een aantal regels:

Wederzijds respect, voor elkaar, met elkaar, wees Lief!

We kunnen het 500 keer zeggen maar grof taalgebruik is echt verboden.

Voor commerciële promotie van diensten en/of producten, ben je hier niet op de juiste pagina.

O ja, en alle leden hier hebben een Fiat Nuova of Abarth 500 van na 2007. Ook wel liefkozend bolletje of bolleke genoemd. Heb jij er ook één? Of ben je liefhebber? Wat leuk! Dan ben jij ook van harte welkom!

We hopen jou en je 500 snel te zien op ons volgende gezellige 500 evenement!