Een goedkope autoverzekering van ons is goed voor u zelf, maar ook voor uw portemonnee. Wij houden onze kosten (en daarmee onze premies) namelijk zo laag mogelijk. Win-win.

Onze Autoverzekering vergelijken met andere verzekeraars

Bij ons kunt u kiezen uit 4 verzekeringen om uw auto goed en voordelig te verzekeren. Binnen 3 stappen weet u welke autoverzekering het beste bij u en uw auto past. En wist u dat wij goed scoren bij autoverzekering vergelijkers, zoals Independer & Inshared? Vergelijk autoverzekeringen nu!

Bij je autoverzekering kun je kiezen tussen drie verschillende dekkingen voor je Autoverzekering: de verplichte Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), WA Plus en WA All risk. Je kiest zelf de dekking die het beste bij jou en je auto past.

Een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is in Nederland verplicht voor iedereen met een motorrijtuig. Het dekt de schade aan de auto en spullen van anderen als je daarvoor aansprakelijk bent. Ook ben je met deze dekking verzekerd voor kosten van letsel aan personen na een auto-ongeluk als je aansprakelijk bent.

Goed om te weten: de WA dekking op een autoverzekering is iets anders dan een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Een aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade die jij per ongeluk veroorzaakt aan anderen of hun spullen. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je niet verzekerd voor de schade die je met een auto veroorzaakt. Met een WA verzekering verzeker je schade die veroorzaakt is door, of te maken heeft met een motorvoertuig. Een WA verzekering is in Nederland wettelijk verplicht voor ieder motorvoertuig.

Wat dekt een WA dekking?

De WA dekking is verplicht en wordt veel gekozen als een auto 12 jaar of ouder is. Je kunt ook kiezen voor de dekking WA Plus en WA All risk. De dekking WA Plus wordt ook wel WA Beperkt Casco genoemd en wordt het meest gekozen als de auto 7 tot 12 jaar oud is. De dekking WA All risk wordt veel gekozen als de auto jonger dan 7 jaar is.

Niet alleen de leeftijd van je auto speelt een rol bij het kiezen van je dekking. Realiseer je dat je met de dekking WA onder andere niet bent verzekerd voor diefstal en schade aan je eigen auto. Ook de dagwaarde van je auto en de financiƫle buffer die je hebt, kunnen een rol spelen. Zorg ervoor dat je bewust een keuze maakt. Lees vooral ook de voorwaarden van de verschillende dekkingen.

Wat is een WA Plus dekking?

De WA Plus autoverzekering dekt schade aan je eigen auto, bijvoorbeeld doordat er is ingebroken of na diefstal van je auto. Maar ook schade door brand, storm en hagel is verzekerd. Daarnaast ben je ook verzekerd tegen ruitschade (barst, sterretje of putje) en schade door aanrijdingen met dieren op de weg. Goed om te weten: WA Plus wordt ook wel de Beperkt Casco autoverzekering genoemd.

Welke dekking kun je nog meer kiezen?

De dekking WA Plus wordt veel gekozen als de auto 7 tot 12 jaar oud is. Maar je kunt ook kiezen voor de dekking WA en WA All risk. Is de auto 12 jaar of ouder? Dan is voor veel mensen de WA dekking een logische keus. De dekking WA Casco (ook een Volledig Casco autoverzekering genoemd) wordt het meest gekozen als de auto jonger dan 7 jaar is.

Niet alleen de leeftijd van je auto is bepalend bij het kiezen voor een dekking. Realiseer je dat je met de dekking WA Plus onder andere niet bent verzekerd voor schade aan je eigen auto. Ook de dagwaarde van je auto en de financiƫle buffer die je hebt, kunnen een rol spelen. Zorg ervoor dat je bewust een keuze maakt. Lees vooral ook de voorwaarden van de verschillende dekkingen.

Wat is een WA All risk dekking?

De WA All risk autoverzekering heeft de meest uitgebreide dekking. Het belangrijkste kenmerk van een WA All risk autoverzekering is dat je hiermee ook schades aan je eigen auto verzekert door aanrijding en vandalisme. Goed om te weten: andere verzekeraars noemen de WA All risk verzekering een Volledig Casco autoverzekering.

Welke dekking kun je nog meer kiezen?

De dekking WA All risk wordt het meest gekozen als de auto jonger dan 7 jaar is. Maar je kunt ook kiezen voor de dekking WA Plus of WA. De dekking WA Plus wordt het meest gekozen als de auto 7 tot 12 jaar oud is. Is de auto 12 jaar of ouder? Dan is voor veel mensen de WA dekking een logische keus.

De beste AUTOVERZEKERING voor jouw!

AMPERESTRAAT 9B  6372 BB LANDGRAAF
T 085.743.02.76 E info@brugmans.com I www.123camper.nl

KVK 12057413 AFM 12007437

Dienstenwijzer Algemene Voorwaarden Onze klachtenprocedure Privacy Statement