ABARTH VERZEKERING

ABARTH POLIS®

Snel, sneller ABARTH

Op zoek naar een goede autoverzekering voor je Abarth? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een lage premie en ruime dekking is je geliefde Abarth goed verzekerd.

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn Fiat?

Via onze website kun je direct een premieberekening doen voor je Abarth. Er is dus een speciale Abarth autoverzekering. Elke Abarth bij Abarth POLIS® is namelijk goed verzekerd. Het enige wat je moet doen, is de juiste dekking kiezen.

WA verzekering
De verzekering die iedere autobezitter moet hebben. Best logisch, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de WA-verzekering vergoeden wij de schade die je anderen toebrengt. Denk hierbij aan het raken van de bumper van jouw voorligger of die fietser die je net over het hoofd zag. De schade aan jouw eigen auto is dan niet verzekerd.

Beperkt Casco verzekering
Met de Beperkt Casco verzekering ben je volledig verzekerd voor schade door diefstal, brand, storm en botsingen met dieren. En is er een steentje op jouw ruit gekomen? Da’s geen probleem, want ruitschade is meeverzekerd.

Beperkt Casco EXTRA verzekering
Onze Beperkt Casco EXTRA verzekering gaat een stapje verder. Want naast de eerder genoemde schades is jouw auto ook verzekerd bij een aanrijding. Wij betalen dan 50% van de kosten. Of het jouw eigen schuld was, maakt niet uit.

Allrisk verzekering
Op en top verzekerd zijn? Dan is onze Allrisk verzekering de dekking die je zoekt. Alle schade aan jouw Abarth is hiermee verzekerd.

Nog meer dekkingen voor jouw Abarth
Er zijn nog meer dekkingen die je kunt afsluiten bij een Autoverzekering voor jouw Abarth:

Schadeverzekering Inzittenden. Het is een nare ervaring: iemand in jouw auto raakt gewond bij een ongeluk. In dat geval zijn alle passagiers met de Schadeverzekering Inzittenden verzekerd

Pechhulp. Een lekke band, de verkeerde brandstof in de tank of een verloren sleutel. Met de Pechhulp dekking is er geen paniek, want wij komen je snel helpen. Je kunt kiezen of je alleen Pechhulp in Nederland wilt of in heel Europa

Deze modellen verzekeren we

HET ONTSTAAN VAN EEN LEGENDE

De legende ontstond door een uitdaging, met Karl Abarth als hoofdrolspeler.

De jonge Karl was nog geen 11 jaar oud, toen hij het houten stuurwiel van zijn scooter bedekte met een lederen riem om sneller te zijn en de oudere kinderen uit de buurt te verslaan. Die ervaring maakt deel uit van het DNA van Karl Abarth. Hij kon de verleiding van het racen niet weerstaan, en werd gedreven naar nieuwe uitdagingen en nieuwe records. 

Een flinke prestatie! Wij verzekeren de volgende Abarth-modellen:

  • 595.
  • Pack 595 turismo.
  • Pack F595.
  • 695.
  • Pack 695 Turismo.
  • Pack 695 Competizione.

DE ABARTH-FILOSOFIE

Abarth-auto’s moeten hanteerbare, sterk presterende en krachtige auto’s zijn, maar vooral klein en “gevaarlijk”, net als de Schorpioen.
De “afgeleiden” behaalden in elke competitie successen, en Karl Abarth schreef veel records op zijn naam.
In de jaren 50 van de 20e eeuw en tijdens de jaren 60 bleef het merk Abarth een naam opbouwen als synoniem voor sport, tuning en prestaties, en het veranderde de wereld van de sportauto.

Jouw Abarth verzekeren bij Abarth 595 POLIS ®?
Een goede autoverzekering is voor iedere automobilist onmisbaar. Met onze Abarth verzekering heb je:
Een lage premie
Een ruime dekking
Voorwaarden in duidelijke en begrijpelijke taal

Doen we samen extra voorzichtig en voorkomen we schade? Dan blijft er geld over in de schadepot. Dat geven we weer terug aan onze klanten: door een unieke premieverlaging. Wel zo eerlijk.

Ben je enthousiast? Bereken dan meteen wat een Abarth POLIS® voor jouw Abarth bij Abarth POLIS® kost.

““Op zondag op het circuit, ‘s maandags alweer op kantoor.””

Nobelstraat 26 6411 EN HEERLEN T 085-743.02.76 E INFO@BRUGMANS.COM

KvK: 12057413 AFM:12007437